AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem bulmak

Kahve falında kalem bulmak

Kahve falında kalem bulmak takdir toplayacak işler yapacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem bulmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Kahve falında kalemler bulmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak bir sıkıntıya girmeye, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde kalem bulmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kaybolan kalemi bulmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kalem bulduğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kalem bulmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir