AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemler bulmak

Kahve falında kalemler bulmak

Kahve falında kalemler bulmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kalemler bulmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında kaybolan kalemi bulmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kalemler bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, mutluluğunun katlanacağına inanılır.

Kahve falında kalem bulmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yerde kalem bulmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem bulduğunu görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında kurşun kalem bulmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak mesleğindeki başarısının artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir