AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden kalem toplamak

Kahve falında yerden kalem toplamak

Kahve falında yerden kalem toplamak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden kalem toplamak gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında yerden kalem toplamak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yerden kalem almak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yerde kalem bulmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak gelirinin giderinden fazla olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında kalem topladığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun kalem toplamak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalem toplamak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yoldan kalem toplamak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir