AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kalem bulmak

Kahve falında kırmızı kalem bulmak

Kahve falında kırmızı kalem bulmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kalem bulmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında kalemler bulmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalem bulmak büyük maddi kayıp verileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalem bulmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem bulmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ardından bu kişiye açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem bulduğunu görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybolan kalemi bulmak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, doktordan doktora koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde kalem bulmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir