AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde çöp görmek

Kahve falında yerde çöp görmek

Kahve falında yerde çöp görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zenginliğe sahip olunacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yerde çöp gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Kahve falında yerde çöp görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden çöp toplamak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulur.

Kahve falında ekmek çöpe atmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında parayı çöpe atmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında çöp almak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak birikim yapılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir