AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden çöp toplamak

Kahve falında yerden çöp toplamak

Kahve falında yerden çöp toplamak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yerden çöp toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında yerden çöp toplamak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak ekmeğinin artacağına, elinin döneceğine delalet eder.

Kahve falında yerde çöp görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında çöpten yemek toplamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında çöp toplamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin çöp topladığını görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden çöp toplamak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpten kağıt toplamak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir