AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp almak

Kahve falında çöp almak

Kahve falında çöp almak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Kahve falında çöp almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında çöp atmak sorunların bu sayede aşılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöp süpürge görmek kurtuluşu bulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evden çöp çıkarmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpten yemek toplamak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe çay dökmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir