AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatını ailesine adayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gül bahçesi gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye gül dikmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede gül görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye gül ekmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden gül toplamak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir