AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinde yürümek

Kahve falında gül bahçesinde yürümek

Kahve falında gül bahçesinde yürümek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, eşit davranılacağına inanılır.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden gül toplamak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye gül dikmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir