AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak sorunların ardı ardına geleceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, evine haciz geleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Kahve falında bahçeden gül toplamak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye gül dikmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalettir.

Kahve falında bahçede gül görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında gül bahçesinde olmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesi sulamak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye gül ekmek maddi olanakların artacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir