AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde buğday görmek

Kahve falında yerde buğday görmek

Kahve falında yerde buğday görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde buğday gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yerde buğday görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden buğday toplamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında buğday satıcısı görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında buğday doldurmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında buğdayın yandığını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday ve yılan görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir