AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden buğday toplamak

Kahve falında yerden buğday toplamak

Kahve falında yerden buğday toplamak gözünü para hırsı bürüyeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden buğday toplamak gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Kahve falında yerden buğday toplamak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde buğday görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sudan buğday toplamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında buğday toplamak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil buğday toplamak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında buğday topladığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tanesi toplamak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday sapı toplamak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir