AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday ve yılan görmek

Kahve falında buğday ve yılan görmek

Kahve falında buğday ve yılan görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, iş sahibi olunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ve yılan gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında buğday ve yılan görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve buğday görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve pirinç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday ekmeği yemek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğday öbeği görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında serilmiş buğday görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında buğday satın almak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ambarda buğday görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir