AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden gül koparmak

Kahve falında bahçeden gül koparmak

Kahve falında bahçeden gül koparmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden gül koparmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında kendini gül bahçesinde görmek gülmeye hasret kalacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül bahçesi görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden gül koparmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe işaret etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde olmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir