AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül bahçesinde olmak

Kahve falında gül bahçesinde olmak

Kahve falında gül bahçesinde olmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında gül bahçesinde olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye gül dikmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede gül ağacı görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül bahçesi görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye gül ekmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında gül bahçesinden geçmek çok zor bir duruma düşeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında gül bahçesinde gezinmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir