AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gül bahçesinde görmek

Kahve falında kendini gül bahçesinde görmek

Kahve falında kendini gül bahçesinde görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında kendini gül bahçesinde gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Kahve falında beyaz gül bahçesi görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden gül koparmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, spora başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesi görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, başarısının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede gül ağacı görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden gül toplamak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Kahve falında bahçeye gül ekmek maddi gücünün yerine geleceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde gezmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir