AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sevgili tarafından bıçaklanmak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kadın tarafından bıçaklanmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkası tarafından bıçaklanmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından bıçaklanmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir