AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık ve bıçak görmek

Kahve falında kaşık ve bıçak görmek

Kahve falında kaşık ve bıçak görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık ve bıçak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında çatal kaşık bıçak yıkamak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşık ve bıçak görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında kaşık bıçak görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak kaşık görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşık çatal bıçak görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında kaşık çatal bıçak takımı görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına yorulur.

Kahve falında çatal bıçak kaşık görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bıçak çatal kaşık görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir