AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde anahtar görmek

Kahve falında yerde anahtar görmek

Kahve falında yerde anahtar görmek başarılı bir kişi olunacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde anahtar gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında yerde anahtar görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yerde anahtar bulmak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulur.

Kahve falında yerden anahtar almak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla anahtar görmek oğlu evli ise boşanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarı görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir