AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak bereketin ve verimin olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Kahve falında babadan anahtar almak yoğun duygular yaşayacağına, şeytanın aklına uyacağına delalettir.

Kahve falında ölen babadan anahtar almak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalettir.

Kahve falında babaya anahtar vermek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında babasından anahtar almak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babadan anahtar almak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına alamet eder.

Kahve falında anahtar teslim almak parasının ve makamının artacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik anahtar görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde anahtar bulmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir