AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden anahtar almak

Kahve falında yerden anahtar almak

Kahve falında yerden anahtar almak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, isabetli kararlar alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden anahtar almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında yerde anahtar bulmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında yerde anahtar görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden anahtar almak güzel ve önemli işler yapacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden anahtar almak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye anahtar vermek kara kara düşünür olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında anahtarlık bulmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden ev anahtarı almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir