Kahve falında anahtarı görmek

Kahve falında anahtarı görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarı gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında anahtarı elinde görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, saygın ve ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarını unutmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü anahtar görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı ve anahtar görmek refah içinde olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş anahtar görmek geçim derdinin sona ereceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin anahtarını vermek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye anahtar vermek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir