AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek musibetlerin yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, karşılığını bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha fazla başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında kırık araba anahtarı görmek makam sahibi olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık anahtar almak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtar görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırık olduğunu görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak ekmeğin kesileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulur.

Kahve falında anahtarı kırık görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir