AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla anahtar görmek

Kahve falında çok fazla anahtar görmek

Kahve falında çok fazla anahtar görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla anahtar gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında çok fazla anahtar görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla anahtar görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla tavşan görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla yumurta görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla bilgisayar görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla adet kanı görmek borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir