AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde altın küpe bulmak

Kahve falında yerde altın küpe bulmak

Kahve falında yerde altın küpe bulmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendi işine kavuşacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerin canlanacağına alamet eder.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yerde küpe bulmak işveren koltuğunda oturacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak maddi anlamda çok zorlanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altın küpeler bulmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir