AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde küpe bulmak

Kahve falında yerde küpe bulmak

Kahve falında yerde küpe bulmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde küpe bulmak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde küpe bulmak işlerinin çok iyi gideceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yerde küpe görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yerden küpe toplamak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına yorulur.

Kahve falında küpeler bulmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında kaybolmuş küpe bulmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe bulmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir