AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe kolye bulmak

Kahve falında altın küpe kolye bulmak

Kahve falında altın küpe kolye bulmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak emeklerin boş yere harcanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye ve küpe bulmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında küpe kolye bulmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe kolye görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye küpe görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe ve kolye görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir