AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, dertlerinin unutulacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulduğunu gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve küpe bulmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpeler bulmak zor durumların biteceğine, gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe bulmak maddi anlamda rahatlamaya, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir