Kahve falında yeraltından çıkmak

Kahve falında yeraltından çıkmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeraltından çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında yeraltından çıkmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeraltı görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeraltında olduğunu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltından su çıktığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeraltından su çıkarmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeraltında ev görmek birçok yeni fikir edinileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeraltına inmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir