AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek

Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek

Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayallerinin yıkılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bütçesinin daralacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma bahçesi gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek hak yolundan ayrılmayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında bahçede elma görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçede elma yemek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeden elma toplamak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalettir.

Kahve falında elma bahçesi görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir