AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan portakal yemek

Kahve falında ağaçtan portakal yemek

Kahve falında ağaçtan portakal yemek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kendinden emin adımlar atacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta portakal görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak kapanan kapıların açılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Kahve falında portakal ağacı görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında portakal ağaç görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, mesleğinde atılım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir