AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ağaç görmek

Kahve falında portakal ağaç görmek

Kahve falında portakal ağaç görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında portakal ağaç gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kişiler sizi güvenli yatırımlara yönlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında portakal ağaç görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında portakal ağacı görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ağacına çıkmak sağlığının geri geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir