AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta portakal görmek

Kahve falında ağaçta portakal görmek

Kahve falında ağaçta portakal görmek rahat erileceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta portakal gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak alınganlıkların hasıl olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta portakal görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ağaç görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında portakal ağacına çıkmak yenisinin başlayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacı görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir