AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yarılıp içine düşmek

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında yer yarılması görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek evi yoksa ev alacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, malını ve canını riske edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerin yarıldığını görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yarılıp içine girmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin dibine düşmek hasretin biteceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayıp yere düşmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir