AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerlerin yarıldığını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında yer yarılması görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerin yarıldığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yer yarılıp içine girmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa yarılmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında karnı yarılmak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir