AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yarılması görmek

Kahve falında yer yarılması görmek

Kahve falında yer yarılması görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tamamen içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yarılması gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Kahve falında yer yarılıp içine girmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yerin yarıldığını görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında yer yarılması görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş yarılması görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında dişin yarısının düştüğünü görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir