AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer yarılması görmek dileklerinin de kabul olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer yarılıp içine girmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Kahve falında yerlerin yarıldığını görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Kahve falında yerin yarıldığını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer yarılıp içine düşmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem yeri görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet eder.

Kahve falında yarı insan yarı keçi görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir