AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sofrasında yemek yemek

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, donatacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kazançlı bir işe girileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Kahve falında yer sofrasında yemek görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, rahat nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında yer sofrasına oturmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yer sofrası görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere sofra kurmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yer sofrasında oturmak büyük çaba sarfedeceğine, rızkın kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yere sofra sermek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında yer sofrası kurmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, saygınlık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir