AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sofrasında yemek görmek

Kahve falında yer sofrasında yemek görmek

Kahve falında yer sofrasında yemek görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yer sofrasında yemek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında yer sofrasında yemek görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında yer sofrasında yemek yemek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Kahve falında yer sofrasında oturmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Kahve falında yer sofrası görmek verdiği sözleri tutacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yer sofrasına oturmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere sofra sermek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer sofrası kurmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıhhat kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yere sofra kurmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir