AnaSayfa / Genel / Kahve falında su borusu döşemek

Kahve falında su borusu döşemek

Kahve falında su borusu döşemek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su borusu döşemek gördüyseniz:

  • Herkesi içerisine alan akılcı ortak çözümler geliştirmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında su borusu döşemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ev döşemek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yol döşemek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı döşemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve halı döşemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parke döşemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında kalebodur döşemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında koltuk döşemek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir