AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev döşemek

Kahve falında ev döşemek

Kahve falında ev döşemek huzursuzlukların son bulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, onu dinleyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Kahve falında ev döşemek gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında eve tahta döşemek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve fayans döşemek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve parke döşemek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ev döşemek ona göre davranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeni ev döşemek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi döşemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev döşediğini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve halı döşemek yeni bir ilişkiye başlamaya, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir