AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer bezi görmek

Kahve falında yer bezi görmek

Kahve falında yer bezi görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında yer bezi gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında yer bezi görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bezle yer silmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında elinde bez görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kefen bezi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bez yemek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bez ütülemek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sabunlu bez görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir