AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunlu bez görmek

Kahve falında sabunlu bez görmek

Kahve falında sabunlu bez görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Kahve falında sabunlu bez gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında sabunlu bez görmek kazancının sürekli artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun bezi görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bez bebek görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu bez yıkamak ayaklandıracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Kahve falında adet bezi yıkamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek can bulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir