AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin altında olmak

Kahve falında yerin altında olmak

Kahve falında yerin altında olmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin altında olmak gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında altın yeri görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında yerlerde altın görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Kahve falında altının yerini görmek bahtın açılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işarettir.

Kahve falında yer altından altın bulmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin altında yılan görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer altında yılan görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir