AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerde altın görmek

Kahve falında yerlerde altın görmek

Kahve falında yerlerde altın görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, huzurunun yerinde olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerlerde altın gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında yer altından ses duymak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında yerin altında olmak bunun için sabırsızlanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin altında olduğunu görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yerin altında ateş görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer altında ateş görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, halsizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yer altından altın bulmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yer altında dolaşmak işlerinde verimin artacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin altında ev görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir