AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin altından altın bulmak

Kahve falında yerin altından altın bulmak

Kahve falında yerin altından altın bulmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerin altından altın bulmak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında yer altından altın bulmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerin altından altın bulmak çalışıyorsa terfi alacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Kahve falında gömü yeri bulmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerlerde para bulmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kazancının artacağına, rivayet etmektedir.

Kahve falında yer bulmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında aradığı yeri bulmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın bulmak onları gücendireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir