AnaSayfa / Genel / Kahve falında altının yerini görmek

Kahve falında altının yerini görmek

Kahve falında altının yerini görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında altının yerini gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yer altına girmek arzularının yerine geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yer altında çalışmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında yerlerde altın görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında yer altına saklanmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yerini görmek her zaman şükür içinde olacağına, alım gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yer altından ses duymak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerin altında ateş görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir