AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyle evlenmek

Kahve falında yengeyle evlenmek

Kahve falında yengeyle evlenmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeyle evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Kahve falında yengeyle evlenmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yengesiyle evlenmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yenge elini öpmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında hande yener görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenmiş tırnak görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında abla ve yenge görmek verimliliğinin artacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında amca ve yenge görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir