AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede soğan görmek

Kahve falında bahçede soğan görmek

Kahve falında bahçede soğan görmek işinin ehli durumuna geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, işe zorla gidip geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede soğan gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Kahve falında soğan bahçesi görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak hak yolundan ayrılmayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye soğan ekmek kolaylıklarla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin de yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir