AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tencere almak

Kahve falında yeni tencere almak

Kahve falında yeni tencere almak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tencere almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.

Kahve falında yeni tencere almak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeni tencere görmek başarıya giden yolların açılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında süt tenceresi görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tencere içinde yağ görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tencere vermek sorunsuz geçeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir